Onze verschillende diensten

Light

Elk feest heeft natuurlijk een unieke sfeer. Om deze sfeer om te toveren naar een beleving en mooie herinneringen zorgen wij elke keer weer opnieuw voor een unieke en bijzondere lichtshow.

Dit kan in alle eenvoud zijn d.m.v. het uitlichten van bepaalde decor stukken of dergelijke op de locatie tot een enorme grote lichtshow met als aanvulling een laser. Zelfs special effects zoals confetti- CO2kanonnen tot aan vuur shows horen hier bij. Onze ervaren licht technici denken dan ook graag met u mee om uw feest tot een ware beleving te maken.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Sound

Goed geluid mag absoluut niet ontbreken tijdens uw feest. Om deze reden werken wij enkel met Master Audio geluidsystemen. Van kleine huiskamer feesten tot grote evenementen,Dj’s of live acts elke locatie en situatie kunnen wij voor een goede prijs kwaliteit verhouding voorzien van geluid.

Onze ervaren geluid technici staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Fotografie

Calibre Light & Sound werkt samen met een fotograaf. Deze fotograaf maakt alle foto’s voor Calibre Light & Sound.

De fotograaf heeft enkele jaren ervaring in o.a. fotograferen van feesten en bruiloften. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.

De fotograaf kan vanaf het begin van de dag of het feest aanwezig zijn en uw hele feest of dag vastleggen. Ook is het mogelijk om de fotograaf te boeken voor een gedeelte van de dag. Tijdens een feestavond is er de mogelijkheid om foto’s van overdag op een plasma tv scherm te projecteren.

Website Fotografie Kristel

Vraag vrijblijvend een offerte aan met informatie over de diverse mogelijkheden