Liefde voor muziek

Als kind vond ik alles wat te maken had met muziek zeer interessant. Ik begon dan ook zelf met het DJ-gebeuren op jonge leeftijd. Ik draaide in diverse discotheken in Nederland, België en Duitsland.

Na 15 jaar als DJ gewerkt te hebben besloot ik dat het tijd werd voor iets anders.
Ik besloot dan ook om mijn eigen bedrijf in de licht- en geluidsbusiness te starten.
Na het kopen van mijn eigen setje was ik inzetbaar op elk feestje.

In de loop der jaren is mijn privé-leven zo verweven met mijn werk dat inmiddels mijn zoon ook bij het bedrijf betrokken is.

Je kan zeggen dat mijn liefde voor muziek overgeslagen is van vader op zoon. Zoonlief is dan ook verantwoordelijk voor de vestiging in Wormerveer. Naast het draaien van muziek verzorgt hij de verlichtingshows en ontwerpt de programma’s. Ook verzorgt hij alles wat via de pc bediend kan worden, zoals laserverlichting, led-walls, etc.

Het bedrijf is in de loop der jaren flink gegroeid. Het team van Calibre Light & Sound bestaat inmiddels uit 5 vaste medewerkers. Daarnaast beschikken wij over diverse roadies/geluidsmensen en een twintigtal DJ’s die wij op oproepbasis kunnen inzetten. Elke DJ heeft zijn eigen stijl.